The Laika Chronicles

In which a small innocent dog is subjected to many indignities.

Ship of Fools #1

date Some news

stuff that happened

Ship of Fools #2

date Some news

Stuff that happened

The Flying Dutchman #1

date Some news

Stuff that happened

Intermezzo

We zijn ondertussen een aantal dagen op weg. Er is weinig gebeurd in deze periode. Ik probeer nog een wat beter beeld te krijgen van mijn compagnons.

Sullivan Teller (gespeeld door Paul) heeft kennelijk “Sully” als bijnaam. Hij lijkt vooral geïnteresseerd te zijn in het bouwen, repareren en programmeren van dingen. Hij is een mechanic en lijkt een relatief positieve instelling voor het leven te hebben. Oorspronkelijk komt hij van Aarde, Ierland om specifiek te zijn. Hij woonde het grootste deel van zijn leven op de Maan en lijkt deels hierdoor nogal blasé te zijn over de onbewoonbaarheid van de aarde. “Ik had het toch al verlaten.” Maan is de thuisbasis, maar hij is wel op andere plaatsen geweest. Op zich best een oké en sociaal persoon.

Ziban Korrhol, gespeeld door Mark, is een drifter brinker en tamelijk oud. Hij is 71. Hij laat zijn morph ook toe om oud te zijn. Vreemd, meer het is een sentimentele keuze en mensen moeten van hem wel kunnen kiezen, dus er valt wel met hem te praten. Hij lijkt vooral geïnteresseerd te zijn in “Spaaace”. Hij heeft als militair piloot gediend, zowel high als low altitude en heeft ook wel spy-missies gedaan. Astronomie en astrofysica zijn zijn grote interesses, dus toen militaire dienst saai werd is hij de ruimte ingegaan. Hij heeft de Rimward planeten en dergelijke verkend, misschien dat hier zijn “diepe liefde” voor de Jovians vandaan komt.

Randomchick Zweetseschip, gespeeld door Michiel. Ze is.. vreemd. Kennelijk is ze een “shipboard AI” van een Zweeds marineschip. Ze (?) heeft dan ook voor de Titanian Commonwealth gekozen als woonplaats. Sociale omgang met haar is moeizaam, omdat ze een hoop menselijk conventies en interactievormen niet echt lijkt te begrijpen. Haar interesses zijn ook lastig te pijlen, ze lijkt namelijk voornamelijk in militair protocol te denken… Met haar weet ik nog niet echt wat ik aan moet. Gelukkig is ze een anarchist en een capabele piloot, voor zo ver ik dat kan beoordelen.

The Flying Dutchman #2

10,08,06.14,15,20 TAU takes the lead in WHF (winged human flight) championship on Luna – Ultimate Security snatches contracts for Constellation/Consortium summit security contracts from Direct Action – Jovian Republic expels 4 Planetary Consortium diplomatic staff for “espionage” – Planetary Consortium announces crackdown on smuggling in Mercury system – “The X-Factor” denounced by Radio Argosy as bogus XP documentary, Janine Caspers furious – Pathfinder to announce fifteen new major colonizable worls within Darien month – Is there a Factor wreck being studied at the Mitre?

Stuff that happened

+2 C-Rep, +10.000 creds, 3 Rez each

Glorious Noodles #1

dateWarbirds (Valles-New Shanghai) make surprise late entry in WHF championships - Experts disagree about authenticity of Factor comment on "The X-Factor", Janine Caspers claims vindication - Is Tartarus a real place? - Jovian industrial production breaks records, again - Consortium/Constellation summit "agrees to disagree"

Image taken from the free "Glory" adventure

Stuff that happened